Kharloss Selektah, selector de Palafrugell (Costa Brava) que va començar el 2004 col·leccionant vinils de reggae / dancehall i punxant en festes de la zona, també compaginant com a dj de grups de rap. El 2006 es forma Bass Vybz 1 soundsystem format per Noel i Kharloss de Palafrugell que organitzava festes dancehall i reggae per l’Empordà i Girona .En el 2010 Kharloss Selektah comença en solitari enfocant mes en el dancehall actual, punxant en festes i promovent esdeveniments fins la data d’avui.
Durant tot aquest temps des del 2004 a compartit escenari amb artistes com Alton Ellis, Charly Black, Mavado, Konshens, Spice, QQ, Peetah morgan, Queen Omega, Daddy Banton, General levy, Hermano L, Green Valley, Sr. Wilson .. . entre molts d’altres i també amb soundsystems de tot el pais …. També a participat en festivals com Costa Brava reggae fest. (Lloret), Ganja Time (Bcn), Hot reggae festival (Girona), Sunset Empordà festival, Rototom (Benicàssim), Lagata (zaragoza) etc ..
Es mou per tots els estils de la música jamaicana, des del ska, passant pel rocksteady, roots, rub a dub, digital, early dancehall i també del new roots fins el dancehall, soca, hip hop i el basshall mes acutal que és al que més es dedica actualment compaginant-ho amb els dubplates de diferents artistes nacionals i internacionals.
Actualment també és resident al bar Lolailo de Palafrugell on organitza febrer festes mensuals anomenada Zouk (tropical party).