Dani Macaco és un dels artistes més importants de l’escena musical espanyola i un dels més influents músics llatins de tot el món. Els seus orígens artístics es remunten a la fusió musical d’estils que es cuinava als carrers de Barcelona al començament de la dècada del 2000. Una escena artística que bullia i que va il·luminar artistes tan interessants com Ojos De Brujo, Manu Chao, Amparanoia …

Macaco ha estat guardonat amb multitud de premis que confirmen el seu estatus, arribat després de 15 anys de trajectòria musical i amb un perfecte equilibri entre popularitat i credibilitat. El so Macaco és absolutament únic i perfectament distingible. Una barreja de reggae, rumba i altres sons llatins amb un groove únic i que donen com a resultat grans cançons on el pop subjau en les estructures i a tot això afegida seva personal veu i el seu estil beatbox que el fan inconfusible.

Macaco ha portat el seu intens directe al voltant del món, participant en alguns dels festivals més rellevants a Europa, Llatinoamèrica, etc., entre ells Rock In Rio, Brasil i Viu Llatí Mèxic.