Pau Blanc, és un jove cantautor de 25 anys nascut en una família de músics a La Bisbal d’Empordà, poble d’una marcada tradició i herència musical. Publica el seu primer treball discogràfic “el Jou” a l’octubre del 2017 (Right here right now, 2017).

Pau Blanc és afable, casolà i satíric, aquestes qualitats les reflecteix en el seu caràcter i també en el seu treball on combina en perfecte harmonia el blues, el folk i el pop-rock. En aquest Jou descarrega de manera metafòrica el pes que duia dins seu i l’esforç que li ha suposat treure aquest primer disc, on a través de la música i les lletres s’ha pogut expressar.

En els directes, apropa la seva música i les seves lletres als espectadors de manera propera, amb humor, gairebé jugant buscant la complicitat del públic. Algunes de les seves lletres parlen d’amor, d’humor de sàtira i també de crítica social i política. Pau Blanc amb la seva banda: Natán Arbó al baix, Emili Bosch a la guitarra i Aleix Bou, productor del disc, a la bateria completen la seva expressió artística de manera contundent i enèrgica.